Skær ned på omkostningerne i firmaet!

Driver du en virksomhed kender du helt sikkert også til, at der er et hav af forskellige omkostninger, der hober sig op. Det er typisk det, der spiser mange virksomheder. Kan du spare nogle steder, kan det betyde flere penge til for eksempel markedsføring, der jo gerne skulle give flere kunder i butikken. Men hvad skal jeg som firmaejer dog spare på? Du får her en række ting, du kan plukke, som du vil.

Hosting
Mange firmaer får deres hjemmesider lavet ved webbureauer, og det betyder som regel, at man også hoster sin hjemmeside hos webbureauet. Det er for mange et forholdsvist gennemskueligt marked, og derfor tror mange også, at det er normalt at give flere hundrede kroner om måneden til webbureauer for at få hostet sin hjemmeside. Det behøver det dog ikke at være. Der er rigtig mange firmaer som eksempelvis ved UnoEuro, hvor du kan få hostet din hjemmeside til en pris på omkring 10 kroner.

Relevant resource:
http://findhosting.dk/

Rengøring
Mange firmaer hyrer et eksternt firma ind til at stå for erhvervsrengøring. Det kan dog hurtigt blive en stor post på omkostningsbudgettet, og det er noget, som man med sund fornuft sagtens selv kan klare. Det vil dog kræve en større arbejdsindsats, og man skal nok lægge lidt ekstra timer efter arbejde. Det er også vigtigt at have med i overvejelserne her, om det ikke ville give mere, at benytte tiden til rengøring på i stedet at genere noget mere omsætning. Det er en overvejelse, man bør tage først.

Relevant resource:
http://rengoeringshjælp.dk/erhvervsrengoering/

Skær ned på abonnementerne
Mange firmaer har en lang række abonnementer. Selv om de måske kun koster 50,- om måneden, så det løber det hurtigt op, hvis man har mange. Det er derfor en god idé at vende abonnementerne i firmaet løbende, så i ikke betaler for noget, som i ikke bruger. Det kunne være forskellige apps, software, programmer, aviser og andre lignende ting. Får man ryddet op i dette, kan der være rigtig mange penge at spare på sigt.

Leave a Reply