Netværkskabler er næsten alle af samme kvalitet

En ting som jeg tror rigtigt mange præsterer at misforstå er, at når man køber et produkt, i dette tilfælde et netværkskabel i en fysisk forretning, så må det da være i langt bedre kvalitet end hos en webshop. For det er altså normalt ikke tilfældet. På langt de fleste webshops, vil du således for det meste møde en langt lavere pris og ligeledes de akkurat samme kabler, som var du gået ind i en butik og købt det.

Du kan spare absurd mange penge på dine netværkskabler.

Og det er altså ikke småbeløb vi taler om. Hvis du kun skal have dig et enkelt kabel, kan vi begynde at snakke om, at det er meget rart at få det samme dag og at fragten kommer op og gøre rabatten rimeligt ligegyldig. Men skal du have dig bare 3 kabler a’ 10 meter stykket, så er der allerede en fin lille sum penge at hente.

Samtidigt er der, som sagt, på ingen måde tale om et fald i kvalitet. Det eneste du skal ligge mærke til er faktisk, at webshoppen du kommer ind på ikke refererer til kinesiske sider eller andet, som kunne være et problem for sikkerheden.

Køb udenfor EU – CE Mærket

Måden hvorpå vi i Europa sikrer en rimelig kvalitet og sikkerhed for vores produkter, er nemlig ved at lave et såkaldt CE mærke. For at få dette, skal alle virksomheder uden for EU have deres produkter testet. Dette modvirker at kinesere og lignende asiatiske lande kan spytte millioner af kabler ud, som ender med at brænde computere sammen eller ganske enkelt gå i stykker efter ganske kort tid.

CE mærket sikrer således en rimelig kvalitet. Ligeledes vil du opleve, at stort set enhver dansk webshop kun handler med forhandlere, som virkelig har styr på deres skidt. Det koster ikke ret meget mere for de kinesiske virksomheder at lave netværkskabler af god kvalitet, hvormed det er hvad mange gør. Resultatet er masser af salg og dermed langt mindre kamp for at markedsføre sig i Europa, USA og deslige.

Leave a Reply