Farmor skal have den rigtige mobil

0Doro_Liberto_825_black_steel_rightHvis farmor endelig har besluttet sig for, at nu skal hun have en mobiltelefon, så er det også vigtigt at vælge den rigtige model. Og  den rigtige model er en mobil til ældre, for den er specielt designet med denne særlige målgruppe i tankerne.

Du har måske ellers overvejet, at hun bare kan få din gamle, aflagte model. Men hvis du vælger det, så kan du også være ret sikker på, at hun aldrig rigtig bliver glad for sin mobiltelefon. For den vil simpelthen være for kompliceret at bruge.

I stedet skal hun have en såkaldt seniormobil, der er særligt beregnet til ældre mennesker. En af de førende producenter indenfor dette område er det svenske firma Doro, der har specialiseret sig i at lave mobiltelefoner til ældre.

Alle deres mobiler har store klare skærme, så det er let at aflæse nummeret. Samtidig har de også store taster, så selv gigtplagede fingre ingen problemer har med at ramme dem. Og ofte er der også lys i tasterne, så personer med dårligt syn bedre kan se dem.

Hvad så med sms? Hvis farmor er vant til at bruge sms (eller frisk på at lære det), så køb endelig en mobiltelefon med denne funktion. Hvis ikke, så er der ingen grund til at bruge penge på dette. Doros mobiltelefoner fås både i modeller med og uden sms.

Af andre relevante funktioner kan bl.a. nævnes mulighed for at tilslutte en såkaldt teleslynge, så folk med dårlig hørelse bedre kan bruge deres mobiltelefon.

Det og meget mere kan de ældrevenlige mobiltelefoner fra Doro tilbyde.

Find billigste mobilabonnement til din ældretelefon her.

Leave a Reply