Er iPhone 7 pengene værd?

Hvert år når der kommer en ny iPhone, bliver man altid stillet spørgsmålet:” Er den egentligt pengene værd?”. Det er svært at sige, for det afhænger af rigtigt mange ting. Ofte bliver en iPhone ikke billigere af, at du vælger at købe den på afbetaling, så det skal du også være opmærksom på. Dog kan en billig iPhone 7, sagtens være pengene værd, men det kommer an på, hvilken telefon du havde før.

Hvad er dit udgangspunkt?

Afhængigt af hvilken telefon, du havde før, kan man finde frem til, om du egentlig vil få noget ud af at opgradere. Dermed ikke sagt at du ikke ville få noget ud af at opgradere fra iPhone 6s, men din gevinst ved at opgradere ville være klart større, hvis du for eksempel kun brugte en iPhone 4 i dag. Derfor bør du måske kigge på dit udgangspunkt, og derefter afgøre, om du egentlig synes at iPhone 7 er pengene værd.

Det kommer selvfølgelig også meget an på, hvad telefonen skal bruges til. Skal den for eksempel bruges som arbejdstelefon, kan den faktisk være rigtig nyttig. For en iPhone udstråler per definition klasse, og når man kommer med den helt nye model, kan det være med til at vise dine potentielle kunder, at du virkelig har styr på det.

iphone-7-billigtKan man overhovedet få en billig iPhone 7?

Du kan sagtens få billige iPhone 7. Når vi snakker om billige iPhones, er det dog relevant at sige, at det afhænger meget af, om du ser det som billigt, kun at slippe 500 kroner fra første måned. Så kan du jo i princippet få en iPhone 7 for kun 500 kroner om måneden. Det må siges at være meget billigt! Det betyder dog naturligvis, at du skal afbetale på telefonen, og det i sidste ende vil løbe op i et noget større beløb. Dog har de fleste udbydere i dag rentefri betaling, og det kommer jo dig til gode, må man sige!

Vigtigheden af at du vælger den rigtige pris er stor. I og med at det er en ny telefon fra Apple, kan den komme til at koste dig rigtigt mange penge, hvis du vælger forkert abonnement og afbetaling. Derfor håber vi, at du tænker dig lidt om, inden du blot impuls køber en iPhone 7 billigt!

Leave a Reply