En ny æra af dating sider er begyndt!

Mand og kvinde holder om hinanden.

Det er ikke mere end 10-15 år siden, at de første danske dating sider blev oprettet. Disse var ikke specielt kønne, specielt funktionelle eller specielt benyttet. Ikke desto mindre var det et koncept som man havde hentet fra det store udland, hvor konceptet indtil videre havde været en stor succes.

Det gik dog heller ikke hverken værre eller bedre, end at mange i løbet af de næste år, enten kiggede forbi eller faktisk blev fuldgyldige medlemmer af en eller flere online dating sider. Dette gjorde det muligt for rigtigt mange danskere at komme på dates med helt nye mennesker og dermed stifte nye bekendtskaber.

Dating sider var ikke accepterede

Dengang da den online dating var ny, og solen i øvrigt også var det, da var dating sider slet ikke så stor en del af vores liv som de er i dag. Går du hen til dine forældre og fortæller dem at du er oprettet på syv forskellige dating sider, vil de formodentlig stirre noget. Samtidigt vil du dog møde rigtigt mange mennesker på din egen alder, som slet ikke har et problem med det.
Dette skyldes grundlæggende, at vi i dagens Danmark har noget i retning af 1-2 millioner brugere på forskellige dating sider. Der findes knap 100 i Danmark og de største har noget i retning af 500-750.000 medlemmer.

Det bør dog her medregnes, at nogle af disse sider naturligvis ikke er aktive. Ligeledes vil der være nogle medlemmer som er på en hel del sider, hvormed det samlede antal danskere der er på datingsiderne, sandsynligvis ikke er ret meget højere end den ene million. Det er dog stadigvæk en hel del medlemmer, hvis du spørger mig.

Jeg håber du kan bruge dette til noget og vil give dig i kast med at finde kærligheden igennem netdating.

Leave a Reply