4 gode grunde til at rejse om efteråret

Det er som om, at flere og flere danskere får øjnene op for at rejse om efteråret eller om sensommeren. Der findes også en række attraktive fordele ved at rejse i efteråret. Dem vil vi komme ind på i artiklen her.

Mere behagelige temperaturer

Drager du afsted mod sydens sol om sommeren, så kan det godt blive for varmt for nogen. Det er særligt ældre mennesker, der kan blive berørt her. Rejser du om efteråret, vil du i særligt Sydeuropa møde langt mere behageligere temperaturer. Det vil du for eksempel i Spanien, Frankrig, Italien og i Grækenland. Det er ikke fordi, at det er væsentligt koldere, men som regel er temperaturen i midten af 20’erne, som de fleste kan holde ud. Rejser du afsted om sommeren kan du risikere at møde mellem 28 og 35 grader. Det kan blive for varmt for nogen.

Færre turister

Særligt de kendte feriemål er velbesøgt om sommeren, og er du ikke til turister i massevis, kan du med fordel planlægge en rejse i efteråret. Her vil de fleste turister være taget hjem, og det giver mere rum til dig, hvor du kan dykke ned i den lokale kultur og opleve det lokale folk. For mange turister samlet et sted kan godt fjerne oplevelsen af det lokale, som mange jo rejser for at opleve.

Nyd sommeren i Danmark

Sommeren herhjemme kan være helt fantastisk, hvis vi er heldige. Det kan være synd at rejse, hvis der er god sommer herhjemme. Jordbær, varmt badevand, smukke marker og lyse sommernætter kan faktisk ofte være en realitet herhjemme, og derfor er det ærgerligt, at rejse afsted hvis vejret herhjemme er godt. Er det ikke det, giver det selvfølgelig god mening at tage af sted på en lækker ferie i udlandet. Tager du afsted på ferie i efteråret til en varm destination, vil du også bedre være rustet til en kold vinter, da sol og sommer vil være frisk i erindring.

Det er billigere

En anden fordel ved at rejse om efteråret er, at det ofte er meget billigere end i højsæsonen. Har du ikke helt budget til en ferie i højsæsonen, behøver du altså ikke at kvitte ferien helt eller være heldig og finde en god afbudsrejse. Du kan blot vente en måned eller to med at rejse afsted. Det kan også være, du gerne vil opgradere ferien, så kan det altså ligeledes godt betale sig at vente med at tage af sted. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor meget der kan være at spare. Både på flybillet men også på hotel.

Leave a Reply